En strulig dag

Vaknade imorse ganska utvilad, har frysit halva natten, men va endå utvilad. Jag tog upp datan och satte i knät i hopp om att ligga under täcket och lika och surfa lite, men nej nej. Helt plötsligt kommer jag inte ut på internet av en konstig anledning. Det står att 3G inte fungerar, nåt som det aldrig har stått tidigare, Sophia som tror hon e datasnille startar om datat si så där 40 gånger, tar ut modemet och sätter in det igen nee ingenting funkar..vad gör man.? Jo man ringer pappa, efter en timma kom äntligen pappa hit och tittade, hmm han funderade men visste inte vad det kunde vara, han ringer till kundtjänst där hon säger att jag behöver ta datan till en 3 butik i Nacka forum, så jag drar på mig kläder och pappa skjutsar dit mig och släpper mig för att åka vidare till jobbet för att avsluta dagen, efter att ha letat efter 3butiken i 20 minuter hittar jag den äntligen, går in med datan och ett stort leende i hopp om att internet snart ska funka, haha vad fel jag hade, hon i butiken säger bara att det e bara 3butikerna i Farsta och på Kungsgatan som uppgraderar modemen.. jag blev gaaalen.
Får ringa pappa som kommer tillbaka och hämtar mig och resan till Farsta C börjar.. och väl där hjälper killen i butiken till och på en minut har han fixat internet :O.. han installerade bara ett nytt program, kl 16:45 va jag hemma, en HEL dag gick åt för att fixa internet.. Jag älskar bara 2009

Tack snälla pappa för att hjälp..du är bääst.

Surfa lugnt kram Sophia

ps:klä på er varm, det e kallare än vad man tror ute


Det här är jag

Hej, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skaffat en blogg, bloggade mycket förut men sen kände jag att tiden inte fanns, nu måste tiden finnas..
Jag heter Sophia Johansson och är 22 år.. Jag är en jätte glad och positiv tjej som älskar mina vänner, min familj och framför allt mina djur.
Jag blev färdigutbildad djurvårdare sommaren 2008. Är också utbildad hundinstruktör för valpkurs och Lydnadsklass. Jag älskar verkligen hundar, det är min stora passion i livet.
Jag har min älskling Rocky Breezy som är en Schäfer blandning som jag älskar mer än livet.
Han har precis fyllt sex år men är som en valp, han har jag tränat och tävlat sen jag fick honom vid åtta veckors ålder. Hur man än mår eller ser ut, oavsett om jag har gått upp 10kg över natten så älskar han mig lika mycket, hur dålig dag man än har haft så blir han lika glad över att jag kommer hem.
Jag bor i min stora etta med mina djur i Nacka >Saltsjö-Boo. Trivs jätte bra, härlig uteplats med världens bästa grannar..
Jag kommer hålla er uppdaterade =D

tack för att ni läste.
Jag önskar er alla världens bästa måndags kväll...

Kram Sophia


världens finaste

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0