En dag hos min frisör

 
Nu ska ni få höra en rolig historia om mitt hår, hur det kan gå om man är för lat haha.
 
I november förra året så gjorde jag mitt löshår hos min fina Monica Zannele i Tyresö. Vilken människa.
Lika positiv och glad som jag är. Vi passar verkligen ihop. Det blir nycket tjejsnack över lite te och kaffe.  Massa gos med alla henned underbara katter.
Jag blev så otroligt nöjd med håret när jsg väl va klar, och det har hållt mot allt. 
Tidigare så har Jag gjort mitt hår för tredubbla priset, jag gjorde även hår hos den berömda Bobby,  vilket jag aldrig gör om då det slutade i katastrof som inte sköttes snyggt.
 
Åtta månader senare så kände jag att det verkligen va på tiden att besöka Monica igen. Varför åtta månader tänker ni, när regeln är tre månader.  För att livet blir inte alltid som man tänkt sig :)
 
En solig härlig fredag så tog jag mina gåstavar och tog en rask promenad upp till Monica som blev så glad över att se mig. Och som alltid får jag den bästa servicen redan från början.
Vi kokade oss ett par koppar kaffe och bara pratade om allt, om livet, om erfarenheter, djur och massa skvaller såklart. 
Det är så givande att min frisör ärså lik mig och vi har det så roligt. Hon hade även sju små kattungar som va bland det sötaste jag har sett! Jag önskade så mycket att jag kunde köpa en av hennes fina katter då vi har samma syn på djur eller rättare sagt, på bebisar hihi   men har man en sambo som redan är allergisk mot katter så blev jag tvungen att tänka på annat.
 Här är Dennis och en av hans ungar <3 Dennis ligger & myser.
 
 
Sen va det dags att ta ut hårslingorna som suttit i åtta månader,  men mitt hår hade inte påverkats någonting av det och Monica va lika förvånad som jag att det va så himla fint fortfarande. 
Nu är det omgjort med mycket omtanke och det är väldigt bra gjort.  
 
Såhär såg det ut precis innan jag gjorde om det. 
 
Ni som är intresserade av att göra vackert löshår, så rekommenderar jag starkt att gå till Monica. 
Besök gärna hennes sida http://www.hollywoodhair.blogg.se/ för mer information. 
 
Ni kommer att få se lite förebilder, men efterbilder kommer att komma såfort jag är helt klar med håret. Så det blir en liten överraskning :)
 
 
 
Nu ska jag fortsätta med att pyssla, det har blivit en sån stor del i mitt liv.  Kolla gärna mina bilder och text om mitt pyssel här längre ner :)
 
Fortsätt att föla mig,  mina dagar, mode och mitt pysslande och allt annat tokigt jag gör :)
 
Massa kramar till er som följre mig. Lämna gärna en kommentar också <3
 

Några favoriter

Här kommer lite favoriter och som sagt så är allt till salu och  jag tar också emot beställningar på te x Presenter, dopgåvor, tackpresenter eller varför inte bara nåt vackert till sig själv eller sommarstugan :)
 Är den inte för härlig?
 
 
En stor favorit. Min söta blomask.
 
Allt jag säljer har stor kvalitet och mycket kärlek bakom.  Jag gör det för att jag tycker det är roligt och tar gärna emot gamla möbler som jag gör om efter önskemål.
 
Denna vas har väckt mycket uppmärksamhet,  och jag måste säga att jag själv bara älskar den. Den gör sig otroligt fint i hyllan :) också denna är till salu. 
 
Ni som följer mig här på bloggen, på facebook och instagram. Tusen tack för allt stöd och fortsätt att följa mig och mitt liv. Det kommet att komma mer pyssel och mer om mode och hår. Se hur det gick sist när jag va hos min frisör i kommande inlägg i veckan. 
 
För att beställa av mig så gå gärna in på bloggen och kommentera eller kontakta mig på Facebook :
Sophia Evelina eller mailen soophiaa@hotmail.com
 
Massa kärlek
Sophia
 
 

Mitt pyssel <3

 
 
Nu har jag tyvärr inte bloggat på ett tag men hoppas kunna komma igen nu regelbundet. Jag håller väldigt mycket på med mitt pyssel och skapande av beställningar.  Det är roligt att det har blivit så efterfrågat som det har blivit. Och ingen är ju gladare än jag. 
 
Mitt pyssel betyder otroligt mycket för mig. Jag tycker att det är så rogivande i et redan stressig vardag.  Jag har fått så mycket stöd av min sambo och min familj och tar deras råd och beröm på största allvar.
Jag har som kanske några redan vet,  bestämt mig för att fortsätta att pyssla och sälja, ta beställningar och önskemål.
Jag kommer därför lägga ut bilder på det jag har gjort och hur det kan se ut en dag när jag pysslar :)
 
 

RSS 2.0