Alla är vi människor.

 
Hej fina läsare. 
Jag precis som alla andra kan hamna i en svacka där man lägger allt åt sidan, och känner att dagarna är långa och man ställer stora krav på sig själv.
Men det gäller att försöks tänka positivt  (vilket är lättare sagt än gjort)
Och inte glömma bort att man har fina vänner och familj som ställer upp och alltid finns där.
Jag vet att jag har dom finaste vännerna då ingen av dom blir sura eller bittra om man inte hör sv sig dagligen,  dom vet att de är något då och vet också att jag kommer att höra av mig. 
Kan det vara så att man ska skämmas för att för att man inte mår kalasbra, springer en mil per dag och håller huset fläckfritt? Och endå är alla någon gång under livet deprimerade av olika anledningar och då tycker jag att man borde finnas för varandra och stötta, istället för att se ner på en, jag tycker att man visar hur stark man är när man visar sig svag, vågar erkänns sina fel och inte låtsas som att allt är kanon.
För om man bara håller allt inom sig så kommer det en dag rinna över och då blir det bara ännu värre.
 
Det jag har haft svårt för är att göra det jag tycker är roligt och mår bra av, sånt jag måste göra te x mitt pyssel. 
Men en sak som jag alltid mår bra av är att gå in på min fina vän Johannas hemsida, med alla diverse bilder och texter. Det är alltid något nytt på sidan vilket gör det roligare att följa henne.
Gör det ni också :) 
 
Johannas nya sida heter www.artofme.n.nu
 
Titta gärna på hennes andra sida så har ni mycket att titta på. 
 
http://www.johannaeisenelifeofart.n.nu/
 
 
 
 
Jag kommer att göra allt för att regelbundet uppdatera min blogg. Skriv gärna lite feedback och förslag på vad du skulle vilja att jag berätta och tar upp.
 
Stor kram till er alla. 

RSS 2.0