November mörkret

Jaa, jag blir galen.. Jag hade precis skrivit världens blogginlägg.. och precis när allt va klart så försvann precis allt jag hade skrivit, ska jag skratta eller storgråta.. hmm jag väljer att gråta en skvätt så fortsätter jag sen..

hmm okej, vi prövar igen.. Jag tycker iallafall att alla människor ska pyssla, det gör inge illa, ingen bakfylla, inga pinsamma minnen eller en natt man helst vill glömma. jag snöade in på pyssel för ca tre år sen jag började ruttna på kroglivet, tycker bara synd om människor som ska supa bort sina liv och inte ens minnas hälften.. Tro mig, jag har vart där.. jag började att bara göra julkort, där får alla dina ideér liv.. Varför göra ett rött tradionellt julkort med en sovande jultomte med en skål med gröt brevid sig.. Jag gör julkort precis som jag känner för.. Sen om dom blir guldiga, silvriga eller rosa..spelar ingen roll, bara roligt om dom sticker ut, och jag kan lova att det är uppskattat bland mina vänner och släktingar.. Jag får så många fina kommentarer och dom säger ju själva att det e roligare att få ett eget julkort någon har lagt tid på än ett julkort där man bara skriver dit sitt namn ( vissa av mina vänner ar t o m för lata för det ) av 30 julkort jag skickar får jag 4 tillbaka.. två av mormor och två av morfar... =)

Jag hade precis gjort åtta fina julkort varav ett julkort tog ett dygn att göra och ett annat kort hade jag ritat den berömda björnen med ärr på, och bara av att rita får man leva ut sina favoriter, mina björnar blev bagare, kockar, jultomtar och barn. Nu har alla julkort försvunnit.. Min lägenhet är 45kvm, de e ju inte så att det finns så många gömställen, men jag hittar dom inte.. Inte kunde jag få min älskade Rocky att söka dom, han kan ju söka allt ute, allt från svamp, brunnslock och vilt men inte julkort...Ja ni kan ju gissa hur det gick..

Vid Halloween gjorde jag en otroligt söt pumpa, gjorde pumpan till ett spöke, han blev faktiskt lite läskig då han stog där i mörkret när man kommer hem från sena kvällspromenader.. Sen efter Halloween fick jag ännu mer ideér.. Det fanns ju bara en sak att göra.. Att hitta en gigantiskt pumpa.. och det hittade jag också, sen tog fantasin över.. I över tre timmar satt jag med den pumpan innan han blev till liv, det blev en flirtande pumpa, jag fick också plats med en hund, ett hundben och tre hundtassar ( sa ju att den va gigantiskt ) och är man hundälskare så är man ju..

Nu tycker jag att alla människor kan lägga 1timme på pyssel eller kanske bara att umgås med sina djur eller vänner, istället för att bara prata och lära om dom, gör inte dom gladare...Dom älskar ju dig och sina promenader.. Och umgås med familjen för det är så underskattat.. Av dom som har familjen kvar.

Pyssla på nu allihopa´...
Kram Sophia&Rocky med alla djur

Kommentarer
Postat av: Emma K

Vilket fint djupt inlägg. <3

2009-11-18 @ 20:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0